Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini HCP D.o.o.
HCP D.o.o. logo

HCP D.o.o.

HCP D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Mirka Tomića – pasaž
Poštanski broj: 37000
Grad: Kruševac
Država: Srbija
Telefon: 037.448 350; 037.418.790; 037.418.791
Fax: 037.448 351


HCP
Kompanija je osnovana 1998. godine pod imenom "Mobil Sound Electronic" – skraćeno MSE. Od samog starta, glavna orijentacija firme je bio razvoj komunikacijskog hardvera baziranog na mobilnim i bežičnim tehnologijama.
HCP d.o.o. je lider u projektovanju, proizvodnji i prodaji telekomunikacijske opreme, bazirane na GSM tehnologijama, u jugoistočnoj Evropi. Pored telekomunikacija HCP je svoj razvoj usmerio i na polje fiskalnih uređaja. Kao rezultat tog razvoja dobili smo "prvu srpsku" fiskalnu kasu HCP Integra. Vrhunski tim HCP-ovih stručnjaka, svakodnevno radi na osvajanju novih rešenja koja život čine lakšim i lepšim.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum