Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Birotehnika I D.O.O.
Birotehnika I D.O.O. logo

Birotehnika I D.O.O.

Birotehnika I D.O.O. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Pere Popadića 3
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 021/6412-280
Fax: 021/6411-280


Birotehnika
je društvo sa ograničenom odgovornošću koje posluje pod nazivom "Birotehnika I D.O.O." – Naše preduzeće je specijalizovano za opravku i održavanje birotehničke opreme, fotokopiranje i trgovinu na veliko. Sedište društva je u Novom Sadu, u ulici Pere Popadića 3. Birotehniku je osnovao Dragan Jakšić 17.03.1984. godine i zapošljava 10 radnika.
Osnovna delatnost društva je popravka i prodaja birotehničke opreme- multifunkcijskih uređaja, fotokopir aparata, štampača, fiskalnih kasa, brojača novca i za sve tipove aparata raspolaže odgovarajućim kadrom, originalnim rezervnim delovima i repromaterijalom. Birotehnika je servis za fotokopir aparate, multifunkcijske uređaje i štampače Canon. Od 2008.godine smo dobili ekskluzivno pravo zastupanja uređaja Konica Minolta te smo u mogućnosti da vam ponudimo opciju kupovine, najma i servisa uređaja ove marke. Birotehnika je ovlašćeni servis i distributer za fiskalne kase proizvođača Ei informatika DOO iz Niša i HCP DOO iz Kruševca.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum