Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Ei Informatika D.o.o.
Ei Informatika D.o.o. logo

Ei Informatika D.o.o.

Ei Informatika D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Bul. Sv. cara Konstantina 80-84
Poštanski broj: 18000
Grad: Niš
Država: Srbija
Telefon: 018 550-921; 550-626
Fax: 550-712


Ei Informatika d.o.o.
Niš osnovana je 1969. godine i do sada je, prolazeći kroz razne organizacione oblike, izrasla u jedno od vodećih preduzeća u oblastima svoga delovanja.
Poslovanje preduzeća odvija se na dve lokacije u Nišu - sedište preduzeća je na adresi Bul. Svetog Cara Konstantina 80-84, a Prodajno-servisni centar je u ul. Vojvode Mišića 62. Pored toga, Ei Informatika poseduje poslovni prostor u TC Zona I, Bul. Nemanjića 67a, ukupne površine 200 m².

Osnovne oblasti delovanja preduzeća su:
- Proizvodnja, prodaja i servis fiskalnih uređaja
- Analiza, projektovanje, isporuka, instalacija, testiranje i puštanje u rad računarskih i komunikacionih sistema i opreme
- Projektovanje, razvoj, implementacija i održavanje informacionih sistema
- Skeniranje, mikrofilmovanje i digitalizacija papirne dokumentacije

Uspešna višegodišnja saradnja sa velikim brojem korisnika zasniva se na primeni savremenih tehnologija, višedecenijskom iskustvu, zaštiti interesa korisnika i stalnom nastojanju da se postojeća saradnja poboljša i unapredi.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum