Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Tržni centri Immo Outlet Centar
Immo Outlet Centar logo

Immo Outlet Centar

Immo Outlet Centar slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Gandijeva 21, blok 64
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 21 67 700
Fax: 011 21 67 700


Immo Outlet
je prvi pravi outlet u Srbiji. Outlet koncept je uglavnom poznat mlađoj generaciji i onima koji su bili u prilici da borave u inostranstvu, a gotovo potpuna novost prosečnom srpskom potrošaču.

Prvi outleti su zaživeli prevashodno u Americi, zatim devedesetih godina i u Evropi. U njima se uglavnom mogu kupiti brendirani proizvodi raznih proizvođača po znatno nižim cenama u odnosu na radnje u centru grada. Takvi outleti se po nepisanom pravilu nalaze van velikih gradova. To nije slučaj sa Immo outletom koji se nalazi na Novom Beogradu, koji je lako dostupan, sa bogatom i kvalitetnom ponudom koji će nam pružiti pravi outlet ugođaj.
Pripada kategoriji: Tržni centri

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum