Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Tržni centri Immo Outlet Centar
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž Q W X Y 0-9
Immo Outlet Centar logo

Immo Outlet Centar

Immo Outlet Centar slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Gandijeva 21, blok 64
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 21 67 700
Fax: 011 21 67 700


Immo Outlet
je prvi pravi outlet u Srbiji. Outlet koncept je uglavnom poznat mlađoj generaciji i onima koji su bili u prilici da borave u inostranstvu, a gotovo potpuna novost prosečnom srpskom potrošaču.

Prvi outleti su zaživeli prevashodno u Americi, zatim devedesetih godina i u Evropi. U njima se uglavnom mogu kupiti brendirani proizvodi raznih proizvođača po znatno nižim cenama u odnosu na radnje u centru grada. Takvi outleti se po nepisanom pravilu nalaze van velikih gradova. To nije slučaj sa Immo outletom koji se nalazi na Novom Beogradu, koji je lako dostupan, sa bogatom i kvalitetnom ponudom koji će nam pružiti pravi outlet ugođaj.
Pripada kategoriji: Tržni centri

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum