Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

JULIETA logo

JULIETA

JULIETA slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Đure Jakšića 11
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 2070 825, 2070 826, 2070 827
Fax: 011 2070 828


Veliko priznanje i čast za grad Beograd i Srbiju je otvaranje La Case del Habano. U svetu postoji svega nešto preko 100 objekata ove vrste, a Beograd se na ovaj način svrstao u svetsku elitu hedonizma.
La Casa del Habano je međunarodni lanac koji promoviše koncept očuvanja nasleđa kubanske duvanske tradicije. Razvijen je u relativno kratkom vremenskom periodu, od strane kompanije Habanos S.A., kao lanac franšiza. Ovi objekti, postavljeni po standardima i parametrima utvrđenim od strane Habanosa, proizvođača najprestižnijih cigara na svetu, pružaju vrhunski servis u uživanju Habano cigara i potvrđuju stav da uživanje cigara nije samo imidž nego lifestyle.
Zahvaljujući profesionalnoj usluzi i pratećim sadržajima, kao što su veliki walk-in humidor i ponuda kompletne opreme za čuvanje i uživanje cigara, ovde se kupovina cigara pretvara u pravo zadovoljstvo. I ne samo to, osim cigara u ponudi su i vrhunska pića koja će upotpuniti vaš doživljaj. Ako želite da proširite svoja znanja o cigarama i da uživate autentične kubanske cigare u najboljem maniru pravog connoisseura, onda je ovo pravo mesto za vas.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum