Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Kasiko
Kasiko logo

Kasiko

Kasiko slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Kumodraška 178
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 3980 280, 011 3980 380
Fax: 011 3986 256


KASIKO d.o.o.
kao generalni zastupnik kompanije Daisy Technology ltd. za Srbiju osnovan je 2005. godine. Cilj nam je da pre svega doprinesemo uvođenju inovativnih i tehnološki savremenih rešenja u tokove privrednog sistema Srbije. Oslanjajući se na sopstvena znanja, podržani od strane strateškog partnera, ponudili smo napredna rešenja u oblastima GPS nadzora vozila, elektronskih fiskalnih registar kasa i POS sistema kao i savremenih digitalnih mernih uređaja(elektronske vage i brojila). Proizvodi i rešenja kompanije DAISY danas se uspešno primenjuju širom sveta.
KASIKO jedini snabdeva kompletno tržište Srbije sa originalnim rezervnim delovima za fiskalne kase Iskra S koje su proizvedene po licenci kompanije DAISY. Cenovna politika naše kompanije je orjentisana tako da se tržištu ponude kvalitetni i moderni uređaji po niskim cenama u poređenju sa sličnim proizvodima na tržištu. Naš mlad i perspektivan tim konstantno radi na povećanju produktivnosti, proširenju i razvoju uređaja u odnosu na potrebe naših korisnika. Zadovoljni korisnici su naši najbolji poslovni partneri sa kojima delimo zajednička iskustva i stručnost.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum