Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Keprom logo

Keprom

Keprom slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Viline Vode 47/III
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 208 43 77
Fax: 011 208 43 88


Kompanija Keprom
se od 1994. godine bavi maloprodajom proizvoda za bebe i malu decu, a od 2001. godine Keprom počinje aktivno da se bavi i uvozom i distribucijom.

Danas je Keprom jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i malu decu u Srbiji, dok je udeo na tržištu medicinske opreme u stalnom porastu.

U svojoj veleprodajnoj ponudi Keprom ima 43 brenda koje samostalno uvozi i oko 200 brendova za koje je poddistributer sa preko 12000 artikala u ponudi.

Svojim poslovnim operacijama Keprom je prisutan na celoj teritoriji Srbije. Preko svojih regionalnih predstavnika Keprom samostalno pokriva oko 1100 kupaca sa oko 1900 prodajnih mesta na celoj teritoriji Srbije. U preduzeću, zajedno sa kćerkom firmom Aksa d.o.o. koja se bavi maloprodajom proizvoda za bebe i malu decu, radi oko 200 zaposlenih. Preduzeće Aksa d.o.o. je jedan od vodećih lanaca bebi i dečije opreme u Srbiji sa oko 5000m² prodajnog prostora u velikim srpskim gradovima.

Iza Keproma stoji 17 godina uspešnog poslovanja. Nastojaćemo da i dalje zadovoljavamo potrebe naših klijenata i dobavljača, kvalitetnim proizvodima i uslugama, koristći sve svoje ljudske i organizacijske resurse.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum