Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

LAVIRINT logo

LAVIRINT

LAVIRINT slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Surcinska 21 b
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: (011) 22 611 68; (011) 31 89 029; (011) 31 89 030
Fax: (011) 31 89 031


Godine 1996. nastao je LAVIRINT, ime iza kog se krije decije carstvo.
Posao u trgovini igrackama zapoceli smo kroz maloprodajne objekte na atraktivnim lokacijama u Beogradu.
Iskustvo koje smo sticali u nasim prodavnicama, od 2002.godine usmeravamo i na uvoz radi dalje prodaje i unapredjenja ponude igracaka na nasem trzistu.
U neposredenom kontaktu sa kupcima iz razlicitih sredina, dolazimo do informacija koje nam pomazu da izlazimo u susret potrebama trzista, i da razvijamo sto kompletniju uslugu.
Danas se u nasem asortimanu mogu naci igracke iz vise zemalja, namenjene malisanima razlicitih uzrasta i sklonosti.
Na ovom sajtu se mozete upoznati sa delom nase ponude u kojoj se izdvajaju PLISane igracke, WELLY automobili, LUTKE, MAKETE i prateci pribor, GIFT program...
Pripada kategoriji: Prodavnice igračaka i ukrasa

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum