Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Laluco logo

Laluco

Laluco slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Rumenacki put 1a
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 063 587-074; 063 587-072


Laluco
je uvoznik i distributer igračaka za decu svih uzrasta.
Poslovanje firme je usmereno na maloprodajne objekte nudeći širok asortiman artikala. Obim poslovanja i asortimana koji nudimo je konkurentan na tržištu.
Danas smo u ovoj oblasti, firma sa najvećim prodajnim prostorom u regionu i sa konstantnim proširivanjem maloprodajne mreže.
Strateški gledano, Laluco je ostvario čvrstu saradnju sa INO partnerima i domaćim maloprodajama čineći sigurnu zajednicu za distribuciju artikala i stabilno poslovanje.
Pripada kategoriji: Prodavnice igračaka i ukrasa

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum