Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Lisca logo

Lisca

Lisca slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Pere Velimirovića 2a
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 266 3938
Fax: 011 306 71 18


Preduzeće Lisca osnovano je 5. avgusta 1955. kao mala zanatska radionica za popravku čarapa i presvlačenje dugmadi. Preduzeće se kasnije specijalizovalo za veš i krenulo munjevitim razvojem. Za to su zaslužni originalni proizvodni programi, specijalizacija i kvalitet. U svim razdobljima delovanja preduzeće je uspelo sačuvati dovoljno okretan i prilagodljiv sistem, koji je uspeo odoleti i krizi nakon 1991.  U pedeset godina postojanja Lisce i kročenja putem samostalnosti utkano je mnogo uloženog znanja. Lisca veliku pažnju posvećuje kvalitetu proizvoda, ali uz to i kvalitetu procesa, razini poslovnih rezultata i činiocima koji na njih utiču.

Preduzeće Lisca poznati je proizvođač ženskog veša, kupaćih kostima i bluza na evropskom prostoru, koji modernim proizvodima sledi želje potrošačica po proizvodima visokog kvaliteta, koji odlično naležu uz žensko telo i zadovoljavaju njihovu potrebu po lepoti, privlačnosti i samosvesti.
Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum