Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Lomax Company logo

Lomax Company

Lomax Company slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Maksima Gorkog 20
Poštanski broj: 24000
Grad: Subotica
Država: Srbija
Telefon: 024 551 300
Fax: 024 551 300


Lomax Company
je od samog osnivanja ekskluzivni distributer za programe Kimberly & Clark (Linostar pelene i Huggies kolekcije), Johnosn Wax, Mirato (Intesa, Malizia), Colgate Palmolive Adria za Kolynos zubne paste, Dalan sapune, Silver kolekcije za negu obuće...

Lomax Company se 2004. godine pojavljuje u jednoj novoj dimenziji, jer pored uvoza i distribucije, kreće sa proizvodnjom sopstvene linije proizvoda pod imenom LMX.

Lomax Company stalno radi na unapređenju znanja, primeni nove tehnologije i savremenog načina organizacije, neguje timski rad, te se prodaja vrlo uspešno ostvaruje kroz dobro razvijenu distributivnu mrežu koju čine četiri distributivna centra – Subotica, Beograd, Kragujevac i Niš.

Izuzetan doprinos efikasnosti distribucije daje moderan vozni park i veoma dobro opremljeni magacinski  prostori.

Lomax company je danas moderno organizovana kompanija sa 90 stalno zaposlenih radnika. Kompjuterizacija i modernizacija poslovanja doprinele su značajnom povećaju efikasnosti u radu i rezultatima, tako da u tom pogledu Lomax company može da parira najpoznatijim kompanijama iz oblasti distribucije.

Poslovna politika Lomax Company je proizvodnja i distribucija visoko kvalitetnih proizvoda uz korišćenje tehnologije, znanja, modernizacije i racionalizacije u svim segmentima poslovanja.

Ciljevi koje Lomax Company želi dostići su maksimalna prisutnost na svim prodajnim mestima kada je u pitanju distribucija, a kada je u pitanju proizvodnja to su jačanje i razvoj linije proizvoda LMX, konkurentna prednost, osvajanje novih tržišta, održavanje visokog stepena kvaliteta proizvoda, ostvarenje partnerskog odnosa na domaćem tržištu sa renomiranim trade liderima, lojalnost krajnjeg potrošača.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum