Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini MOBES GROUP
MOBES GROUP logo

MOBES GROUP

MOBES GROUP slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Futoška ulica 1a
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 021 422 693
Fax: 021 512 342


MOBES GROUP D.O.O.
je osnovan 1993. godine pod imenom MOBES QUALITY D.O.O. kao preduzeće za pružanje konsultantskih usluga iz oblasti ISO standarda i menadžment tehnika za unapređenje poslovanja. Od avgusta 2009. godine posluje pod sadašnjim imenom MOBES GROUP d.o.o. i nastavlja da ostvaruje uspešne poslovne rezultate u svojoj oblasti, kako u našoj zemlji tako i u okruženju.

Od osnivanja težimo da uvek budemo na usluzi korisnicima sa kompletnom ponudom visoko kvalitetnih usluga u oblasti implementacije međunarodnih standarda i obuke. Svesni da se reputacija gradi kontinuirano, naša pažnja prema svakom klijentu je potpuna i profesionalna i zasniva se na vrhunskom kvalitetu pružanja svih vrsta usluga prilagođenih jedinstvenim potrebama klijenata. Potvrda dobre obostrane saradnje i zadovoljstva su mnogobrojni klijenti, saradnici i partneri u preko stotinu organizacija.

MOBES GROUP d.o.o. svoje konsultantske usluge pruža i na tržištu Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum