Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Mobile Solutions
Mobile Solutions logo

Mobile Solutions

Mobile Solutions slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Ustanicka 64/VII
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 2456 349
Fax: 011 2456 346


Mobile Solutions
i MapSoft sa ponosom predstavljaju MobTrack:24 - telemetričko rešenje koje integriše alate za kontrolu pokretnih objekata, efektivan prenos podataka o pokretnim objekatima, moćne logističke alate i niske troškove održavanja.

MobTrack:24 omogućava on-line praćenje objekata i otkriva nepravilnosti u korišćenju, lopovluk, itd. Sistem automatski izvršava specijalne zadatke, kao što su praćenje temperature objekata, izveštavanje o događajima, itd.

MobTrack:24 je dobro rešenje za kompanije sa sopstvenim voznim parkom kao što su špediteri , autoprevoznici, ali i za svakog ko želi da poboljša kontrolu nad vozilima ili pokretnim objketima, poveća kvalitet usluga i unapredi sigurnost.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum