Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Prehrambena industrija Mogyitrade Trgovina D.o.o.
Mogyitrade Trgovina D.o.o. logo

Mogyitrade Trgovina D.o.o.

Mogyitrade Trgovina D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Horgoška 5
Poštanski broj: 24 415
Grad: Bački Vinogradi
Država: Srbija
Telefon: 024 757 092


Mogyi Kft.
se bavi prženjem, pakovanjem i prodajom uljanih (ljuspastih) semenki. Osnovni cilj same proizvodnje je dosledna proizvodnja proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji su ujedno zdravi i zadovoljavaju svačije potrebe, koji su dostižni mnogima tako da proizvodi koji dospeveju na trpezu, učine svakome dan lepšim i radosnijim.

Od 1990. godine posluje i 100% je u mađarskom vlasništvu. Dinamično se razvija od početka, kada je samo porodica, sa 5-10 zaposlenih počela je svoj rad.

Danas je broj zaposlenih blizu 300, i moderno je prehrambeno preduzeće.

MOGYI proizvodi su prisutni u 16 zemalja. Danas Mogyi Kft proizvodi 29 vrsta proizvoda, koji odgovaraju zahtevima tržišta, u 57 težina.
Pripada kategoriji: Prehrambena industrija

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum