Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Prehrambena industrija Mogyitrade Trgovina D.o.o.
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž Q W X Y 0-9
Mogyitrade Trgovina D.o.o. logo

Mogyitrade Trgovina D.o.o.

Mogyitrade Trgovina D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Horgoška 5
Poštanski broj: 24 415
Grad: Bački Vinogradi
Država: Srbija
Telefon: 024 757 092


Mogyi Kft.
se bavi prženjem, pakovanjem i prodajom uljanih (ljuspastih) semenki. Osnovni cilj same proizvodnje je dosledna proizvodnja proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji su ujedno zdravi i zadovoljavaju svačije potrebe, koji su dostižni mnogima tako da proizvodi koji dospeveju na trpezu, učine svakome dan lepšim i radosnijim.

Od 1990. godine posluje i 100% je u mađarskom vlasništvu. Dinamično se razvija od početka, kada je samo porodica, sa 5-10 zaposlenih počela je svoj rad.

Danas je broj zaposlenih blizu 300, i moderno je prehrambeno preduzeće.

MOGYI proizvodi su prisutni u 16 zemalja. Danas Mogyi Kft proizvodi 29 vrsta proizvoda, koji odgovaraju zahtevima tržišta, u 57 težina.
Pripada kategoriji: Prehrambena industrija

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum