Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Butici odeće i obuće MUBB PRODUCT DOO
MUBB PRODUCT DOO logo

MUBB PRODUCT DOO

MUBB PRODUCT DOO slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Majora Zorana Radosavljevića 327
Poštanski broj: 11273
Grad: Batajnica - Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 74.81 079


"MUBB PRODUCT" DOO
je porodična kompanija sa dvadesetogodišnjim iskustvom u proizvodnji obuće, Osnovni program proizvodnje MUBB PRODUCT-a čini modna obuća visokog kvaliteta, izrađena isključivo od prirodne kože uvezene iz Italije.
Danas  je MUBB  brend koji se prepoznaje po modernom dizajnu, kvalitetu i  udobnosti,  što svedoče mnogobrojni "stalni" klijenti.

Kompanija prihod ostvaruje isključivo od plasiranja svojih proizvoda na domaćem i inostranom tržištu. Obim proizvodnje osnovnog programa iznosi 100.000 pari na godišnjem nivou.

MUBB-ovi ekskluzivni modeli se izvoze u Italiju, Crnu Goru, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

MUBB PRODUCT ima sopstvenu proizvodnju kao i lanac maloprodajnih objekata.
Proizvodni pogoni su opremljeni modernom i savremenom opremom za proizvodnju muške i ženske modne obuće.

Obuća se izrađuje od kvalitetnih repromaterijala i kože, a za primamljiv i moderan dizajn odgovoran je MUBB-ov tim modelara, koji dugi niz godina tesno sarađuje sa brojnim modnim studijima iz Italije. Zahvaljujući tome naši modeli su uvek u trendu  i "u korak" sa modelima svetski poznatih modnih kuća.

Lanac maloprodaje čine šest maloprodajnih objekata u Beogradu i jedan u Novom Sadu.
Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum