Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Nicola`S logo

Nicola`S

Nicola`S slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Dobračina 39
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 36 32 055; 011 32 82 015; 011 32 82 014;


Kompanija Nicola`S
osnovana je 1991 godine u Sarajevu da bi ubrzo nakon toga, svoj rad nastavila u Beogradu gde je i skoncetrisan najveći deo kapaciteta koji su usmereni na proizvodnju ženske i muške konfekcije. Danas, nakon skoro 20 godina postojanja, u kreiranju, proizvodnji i prodaji modela sa etiketom Nicola`S učestvuje 200 zaposlenih koji, sa ponosom možemo reći, predstavljaju najveće stručnjake u zemlji iz oblasti kojima se bave.

Mreža od 19 maloprodajnih objekata, od kojih se 12 nalazi u Srbiji, 6 u BIH i 1 u Crnoj Gori.
Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum