Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Prehrambena industrija PALANAČKI KISELJAK AD
PALANAČKI KISELJAK AD logo

PALANAČKI KISELJAK AD

PALANAČKI KISELJAK AD slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Vojske Jugoslavije br. 2
Poštanski broj: 11420
Grad: Smederevska Palanka
Država: Srbija
Telefon: 026 321 433
Fax: 026 321 433


Preduzeće Palanački Kiseljak
osnovano je 1968. godine, kao samostalno preduzeće pod nazivom Fabrika za inustrijsko flaširanje mineralne vode. Od osnivanja do danas izvršen je određen broj organizacionih transformacija – promena naziva preduzeća,vlasničke strukture. Ove promene su odražavale društveno-ekonomske i potrebe rasta i razvoja  preduzeća.

Nakon više od tri decenije postojanja, 2002. godine preduzeće «Palanački Kiseljak» je privatizovan od strane tadašnje  slovenačke prehrambene industrije «Kolinska».Poslovanje se nastavlja u okviru grupacije «Droga Kolinska».
Pripada kategoriji: Prehrambena industrija

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum