Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Apoteke Pharmanova D.o.o.
Pharmanova D.o.o. logo

Pharmanova D.o.o.

Pharmanova D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Kumodraška 241
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 34 04 030
Fax: 011 34 04 047


Pharmanova d.o.o.
je privatna farmaceutska kompanija i od svog osnivanja 1991. godine, pa do danas, stasali smo u modernu, dobro organizovanu farmaceutsku kompaniju.
Naša kompanija već duži niz godina, pored Srbije, uspešno posluje i na tržištima Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Albanije i Azerbejdžana.

Pored cilja da budemo regionalni lider, kontinuirano istražujemo mogućnosti i trudimo se da naše poslovne vizije prenesemo i na druga tržišta u Evropi.
Pripada kategoriji: Apoteke

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum