Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini ProSoft Sistem Doo
ProSoft Sistem Doo logo

ProSoft Sistem Doo

ProSoft Sistem Doo slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Ustanička 25
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 2401 500; 011 2401 501; 011 2401 503


Posle temeljnih istraživanja i ispitivanja zahteva potencijalnih korisnika, tim programera sa dugogodišnjim iskustvom u izradi aplikativnog softvera, odlučio je da tržištu ponudi kvalitetan poslovno-ugostiteljski paket, koji bi zadovoljio želje većine korisnika, kao i sve zakonske propise. Kao rezultat, nastale su Agencije “ProSoft” i "BiroSoft" koje su, posle dugotrajnih ispitivanja i testiranja, predstavile kompletan paket programskih rešenja za upotrebu u knjigovodstvu i ugostiteljstvu.

Nakon 15 godina poslovanja, sada kao ProSoft Sistem d.o.o., sa ponosom možemo reći da je prvobitni cilj ispunjen. Poslovni Navigator, Ugostiteljska i Trgovinska kasa, kao i aplikacija za Recepcijsko poslovanje, predstavljaju potpuna rešenja za Vaše poslovanje. Same aplikacije sadrže hiljade radnih sati, utrošenih na razvoj i konstantno unapređivanje, u kombinaciji sa dragocenim iskustvima naših klijenata
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum