Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini RALINK
RALINK logo

RALINK

RALINK slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Todora Toze Jovanovica 7
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 021/466-682
Fax: 021/466-682


RALINK
je firma iz Novog Sada, čija je glavna delatnost distribucija i servisiranje fiskalnih uređaja, kao i servis računara.

Zašto poslovati sa nama? Korisnici su nam uvek na prvom mestu i želimo da to bude prepoznato kao naša glavna vrlina od prvog dana rada. Orijentisani smo prema kupcu u smislu optimalnog rešenja vodeći pri tome računa o kvalitetu radova, roku isporuke i ceni. Svojim kupcima nudimo kvalitet, povoljne cene, kratke rokove isporuke.

Rezultat je i više nego povoljan - zadovoljni kupci koji se uvek vraćaju. Time je i ostvaren naš cilj - obostrano zadovoljstvo kupca i naše firme.

O kvalitetu naših usluga svedoče i naši klijenti i poslovni partneri kojih je iz dana u dan sve više, bilo da se radi o fizickim ili pravnim licima.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum