Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Tržni centri Robne Kuće Beograd
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž Q W X Y 0-9
Robne Kuće Beograd logo

Robne Kuće Beograd

Robne Kuće Beograd slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Makenzijeva 57
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 / 3206 555


Nekada vodeći trgovinski lanac u regionu, preduzeće “ Robne kuće Beograd ” d.o.o (RKB) danas je lider u uvođenju poslovnih inovacija i primeni svetskih iskustava u menadžmentu nekretnina u oblasti trgovine i organizacije maloprodajnog prostora.

Naše 34 robne kuće, sa oko 180.000 m2 neto prostora, nalaze se na najatraktivnijim, centralnim lokacijama svih većih gradova u Srbiji i Crnoj Gori. Po završetku adaptacije, biće fleksibilni maloprodajni centri, organizovani u skladu sa zahtevima moderne trgovine i potrebama korisnika i krajnjih potrošaca.

Uvažavajući savremene trendove u organizaciji i upravljanju nekretninama u ovoj oblasti, kao i navike lokalnog tržišta, RKB obezbeđuje zastupljenost međunarodnih i domaćih brendova koji garantuju optimalan odnos kvaliteta i cene, kao i širok spektar različitih grupa proizvoda.

U našem portfoliju su i skladišta, distributivni centar i kancelarijski prostor u Beogradu, koji su, takođe, na prestižnim lokacijama u gradu. U Crnoj Gori, pored dve robne kuće, imamo i dva supermarketa i jedno skladište.

Robne kuće Beograd posluju kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Sedište firme je u Beogradu, a partneri u vlasništvu su srpska kompanija Verano Motors i grčka investicona grupacija MIG
Pripada kategoriji: Tržni centri

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum