Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini U.T.R. SEM
U.T.R. SEM logo

U.T.R. SEM

U.T.R. SEM slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Toplice Milana 3/3
Poštanski broj: 36000
Grad: Kraljevo
Država: Srbija
Telefon: 036/313.202; 036/231.907; 036/315.235
Fax: 036/313.202


U.T.R. SEM
je osnovan 01.09.1992.godine i registrovan je za servisiranje birotehničkih uređaja i PC računara pod šifrom (72500), popravku medicinske opreme i industrijske elktronike (52740), trgovinu na veliko kancelarijskim mašinama i opremom (51640), trgovinu na malo polovnom robom (52500).

Servis vrši održavanje bankarske opreme, brojača novca (šalterski, trezorski i brojači kovanog novca), mašina za vezivanje novca i mašine za detekciju lažnog novca, personalnih računara sa pratećom opremom (laserski, multifunkcionalni i matrični štampači, monitori, UPS uređaji), reciklažu svih vrsta kertridža (posedujemo odobrenje Ministarstva za životnu sredinu za reciklažu tonera kaseta), projektovanje i izradu računarskih mreža, popravku i servisiranje fotokopir aparata (CANON, OLIVETTI, KYOCERA, RICOH, XEROX, NASHUA TECH, MINOLTA), kalkulatora, pisaćih mašina, telefaksa (termo i laserskih), fiskalnih kasa (regionalni servis za kase ISKRA-S, ovlašćeni servis za kase SHARP, EI NIŠ, GENEKO, HCP, CT i OMRON).
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum