Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Supermarketi TP KVIN Doo
TP KVIN Doo logo

TP KVIN Doo

TP KVIN Doo slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Drage Todorović bb
Poštanski broj: 34000
Grad: Kragujevac
Država: Srbija
Telefon: 034 301-850, 301-855
Fax: 034 304-805, 304-810


Trgovinsko preduzeće KVIN osnovano je novembra 1989. godine i jedno je od prvih privatnih preduzeća  u Kragujevcu i Srbiji. Osnovna delatnost preduzeća je snabdevanje maloprodajnih objekata robom široke potrošnje na teritoriji grada Kragujevca i centralne Šumadije (Čačak, Aranđelovac, Topola, Rača, Batočina, Lapovo, Knić, Jagodina, Rekovac, Paraćin...). To je tržište na kojem živi oko milion stanovnika. Sedište firme je u Kragujevcu.

Veleprodajni kompleks od šest hiljada kvadratnih metara opremljenog skladišnog, izložbenog i kancelarijskog prostora nalazi se na lokaciji ''Stara Zvezda'' (ulica Drage Todorović BB u kragujevačkoj opštini Stanovo). Udaljen je svega dva kilometra od centra grada, a nalazi se pored magistralnog puta za Kraljevo i Čačak.
Pripada kategoriji: Supermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum