Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Supermarketi TP KVIN Doo
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž Q W X Y 0-9
TP KVIN Doo logo

TP KVIN Doo

TP KVIN Doo slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Drage Todorović bb
Poštanski broj: 34000
Grad: Kragujevac
Država: Srbija
Telefon: 034 301-850, 301-855
Fax: 034 304-805, 304-810


Trgovinsko preduzeće KVIN osnovano je novembra 1989. godine i jedno je od prvih privatnih preduzeća  u Kragujevcu i Srbiji. Osnovna delatnost preduzeća je snabdevanje maloprodajnih objekata robom široke potrošnje na teritoriji grada Kragujevca i centralne Šumadije (Čačak, Aranđelovac, Topola, Rača, Batočina, Lapovo, Knić, Jagodina, Rekovac, Paraćin...). To je tržište na kojem živi oko milion stanovnika. Sedište firme je u Kragujevcu.

Veleprodajni kompleks od šest hiljada kvadratnih metara opremljenog skladišnog, izložbenog i kancelarijskog prostora nalazi se na lokaciji ''Stara Zvezda'' (ulica Drage Todorović BB u kragujevačkoj opštini Stanovo). Udaljen je svega dva kilometra od centra grada, a nalazi se pored magistralnog puta za Kraljevo i Čačak.
Pripada kategoriji: Supermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum