Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Art Ival logo

Art Ival

Art Ival slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Autoput 20
Poštanski broj: 11080
Grad: Zemun
Država: Srbija
Telefon: 011/260-83-00; 011/319-62-93
Fax: 011/31-96-294


Art Ival
je osnovan 1992 godine, a svoje iskustvo bazira na znanju starih majstora koji su od samog početka rada postavili osnove za proizvodnju kvalitetnih čokoladnih proizvoda. Proizvodnja čokoladnih proizvoda za nas je ne samo delatnost već i zadovoljstvo. Naši tehnolozi najstarije generacije, zajedno sa mladim stručnjacima su sprega iskustva, entuzijazma i mladalačke energije, što rezultira stalnim unapređenjem i razvojem novih proizvoda.

Рod robnom markom “Premier”, koja je zaštićena u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije, pod brojem 55990, je veliki broj čokoladnih dražeja i pralina, premijum kvaliteta namenjenih najprobirljivijim sladokuscima. Proizvodi “Premier” privlače pažnju na najvećim svetskim i domaćim sajmovima, na kojima su nagrađivani brojnim medaljama za kvalitet.

Posebno smo ponosni što smo nosioci titule „Dvorskog liferanta“ koju nam je dodelio Starešina Kraljevske porodice NJKV Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević. Naše dalje usavršavanje i razvoj ogledaju se u stalnom ulaganju u nove proizvode visokog kvaliteta i dopadljivu ambalažu ali i u osvajanju novih tržišta.

Pored naše opredeljenosti za vrhunski kvalitet, garanti su i standardi koje su verifikovala sertifikaciona tela »Quality Austria« i međunarodna asocijacija sertifikacionih tela »IQNet«, i to za standarde upavljanja kvalitetom ISO 9001:2008, i kontrolu kritičnih tačaka u proizvodnji hrane HACCP.

Zato nam dozvolite da Vas uvedemo u Tajne čokolade.
Pripada kategoriji: Prehrambena industrija

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum