Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini ETI&PACK D.o.o.
ETI&PACK D.o.o. logo

ETI&PACK D.o.o.

ETI&PACK D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Ustanička 240a
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 3472 652
Fax: 011 3472 813


ETI&PACK d.o.o. je osnovano 2001. godine kao mešovito preduzeće.
Generalni smo zastupnici i distributeri digitalnih vaga, japanske firme DIGI (Teraoka Seiko Co Ltd. Tokyo), za Srbiju i Crnu Goru.
Pored distribucije vaga, nudimo i kvalitetan servis, kao i proizvodnju svih tipova etiketa (belih, štampanih, industrijskih, deklarcijskih-bar kodova) .

Paralelno sa razvojem plasmana digitalnih vaga, tržištu trgovine i proizvodnji hrane ponudili smo  programe etiketiranja i pakovanja (polu-automatskog, automatskog i linijskog).

Svojim profesionalnim radom i izuzetno kvalitetnim proizvodima smo uspeli da na tržištu Srbije i Crne Gore, mnogima postanemo pouzdan partner.

Naše sedište je u Beogradu, Ustanička 240a, a naša dilerska mreža pokriva skoro sve gradove u Srbiji.

Naši najznačajniji partneri su:

- DIGI (Teraoka Seiko Co Ltd. Tokyo)

- ELECS Group Holding (Varna-Bugarska)
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum