Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini SANTIM D.o.o.
SANTIM D.o.o. logo

SANTIM D.o.o.

SANTIM D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Jovana Dučića 95
Poštanski broj: 21410
Grad: Futog
Država: Srbija
Telefon: 021/895-902
Fax: 021/893-689


SANTIM d.o.o. kompanija je otpočela sa radom 28.02.2004
Bavi se prodajom,servisom i proizvodnjom mernih instrumenata,opremom za laboratorije i lab. staklom.
Najprodavaniji proizvodi su vage svih mernih opsega i veličina,renomiranih svetskih proizvođača kao što su :KERN,SARTORIUS,DIGI,BIZERBA.
Osim vaga kod nas se mogu naći i ručni prenosivi vlagomeri za žitarice(SUPERTECH AGROLINE-DANSKA,DICKEY-john-USAi KETT-JAPAN te laboratorijski vlagomeri(KERN-MLB). Testo
Proizvodimo sonde za uzorkovanje žitarica,kao i širok spektar sita za uzorkovanje.

Od ostalih mernih instrumenata izdvajamo razne termometre , higrometre, barometre, ph-metre, data logere, anenometre, alkoholmetre, analizatore izduvnog gasa,
merače svetlosti, jačine zvuka itd.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum