Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Vagar
Vagar logo

Vagar

Vagar slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Temerinska 47
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 021 893-622, 893-620, 442-677, 333-141
Fax: 021 893-622: 442-677

"VAGAR" je osnovan 1958. godine, od zanatske radionice, postao danas vodeća firma u
proizvodnji i servisiranju vaga svih vrsta, na teritoriji SCG, pa i šire.

,,VAGAR,, u svom proizvodnom programu ima odobrenih i verifikovanih od strane Saveznog zavoda za mere i dragocene metale oko 120 različitih vrsta vaga, i to:

Vage za skladišne namene od 100 kg - 2000 kg
Vage za merenje stoke od 100 kg - 1500 kg
Vage za posebne namene od 3000 kg - 9000 kg
Vage za merenje vozila-drumske, od 10 tona - 60 tona
Vage za merenje šinskih vozila do 100 tona
Vage za klaničnu industriju
Vage za uvrećavanje i pakovanje od 100gr - 50 kg
Vage za merenje protoka
elektronske platforma vage

U poslednjih par godina ,,Vagar,, je vodeća firma u proizvodnji drumskih vaga, koje se rade po sopstvenoj tehnologiji, dok je elektronska oprema koja se koristi Nemačka i od prve vage nosivosti 60 tona koja je proizvedena 1993. god. pa do danas nismo imali ni jednu reklamaciju po bilo kom osnovu na ovaj proizvod.

Vage za merenje stoke i pored velike konkurencije drugih proizvođača, i danas su zastupljene u svim zemljama bivše SFRJ, kao i skladišne vage, koje ovih dana treba da budu atestirane u Nemačkoj i Austriji.


Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum