Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Intraco
Intraco logo

Intraco

Intraco slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Lole Ribara 120 (BUKO)
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd, Železnik
Država: Srbija
Telefon: 011 2571 063
Fax: 011 2571 063


Vršimo opremanje svih tipova marketa, magacinskih prostorija, butika i drugih prodajnih površina. Kod nas se može poručitu kompletna oprema za prodavnice.

Posedujemo veliki izbor rafova, gondola, kasa pultova, magacinskih polica za palatiziranu robu i prateću opremu. Distributeri smo kako stranih tako i domaćih firmi. Cene su vrlo povoljne za domaće kupce. Proizvodi se izrađuju po evropskim i svetskim standardima (ISO-9002).

Osim toga imamo i sopstvenu proizvodnju drveno-staklenih pultova, polica za butike i izložbeno prodajne police. “INTRACO d.o.o. rafovi i police" prilagođava svoje usluge potrebama klijenata koji imaju mogućnost izbora boje, dimenzije rafova i ostalih polica shodno svojim potrebama.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum