Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Alba Tehnologije D.o.o.
Alba Tehnologije D.o.o. logo

Alba Tehnologije D.o.o.

Alba Tehnologije D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Vojislava Ilica 85
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 285 19 88, 285 19 89
Fax: 011 285 11 82


Alba tehnologije d.o.o. je osnovana 1990. godine pod naziovom  ’’ID Sistemi” . Od osnivanja smo se opredelili za jedan segment u širokom opsegu tema u okviru oblasti IT-a (Informacione Tehnologije ). Radi se o Automatskom označavanju i Identifikaciji proizvoda i procesa. 1991. postajemo distributer za Jugoslaviju kompanije Intermec ( USA ) utemeljivača i lidera u oblasti bar kod tehnologije. U godinama kada je uvođenje bar kod tehnologije kod nas bilo u povoju, radili smo i kompletne sisteme za evidenciju radnog vremena i popis osnovnih sredstava bazirane na bar kod tehnologiji.

Kasnije, od 1995. uvodimo program Fargo (USA), štampače plastičnih identifikacionih kartica.

Od 1999. godine ekskluzivni smo distributer firme Linx. Proizvodi Linx Printing Technologies su široko primenjeni u označavanju i kodiranju miliona proizvoda širom sveta primenom tehnologije bezkontaktnog označavanjna. Od  2002. godine počeli smo da razvijamo i sopstveni softver program. Iste godine promenjen je naziv preduzeća u sadašnji naziv Alba tehnologije.

2003. postali smo Microsoft Certified Partner. Iste godine smo se odlučili da u svoju ponudu opreme uvedemo uređaje nemačke firme PCS Systemtechnic GmbH koja je u Nemačkoj vodeći prizvođač opreme i rešenja u domenu upravljanja vremenom i kontrole pristupa. 2004. godine postajemo Intermec Premier Solution Partner ( IGMP ), a sledeće i Intermec HONOURS partner.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum