Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Trgovine tehničkom robom i alatima METEOR - JORGE GROUP
METEOR - JORGE GROUP logo

METEOR - JORGE GROUP


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Majke Jevrosime 20
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 3345-504
Fax: 011 2638-031

METEOR - JORGE GROUP DOO BEOGRAD - Veleprodaja i maloprodaja kvalitetnih pirotehničkih sredstava renomiranog proizvodjača Jorge Fireworks.

Asortiman - vatrometi, petarde, fontane, rakete, Rimske sveće, boxovi, sitna pirotehnika, profesionalna pirotehnika...


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum