Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home SZTR TR Milbi

TR Milbi


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Moše Pijade 68
Poštanski broj: 21413
Grad: Čelarevo
Država: Srbija
Telefon: 021 761-025
Fax: 021 761-025

TR Milbi posluje već 5 god i trenutno ga čini 5 maloprodajnih objekata na području Bačke Palanke i Čelareva i pržionica kafe koja snabdeva kafom kupce na celokušnom tržištu Vojvodine.

Bitno je spomenuti i bratski odnos sa PTR ‚‚Boba plus‚‚ Čelarevo,koja u svom sastavu ima 3 maloprodajna objekta i pekaru koja snabdeva samo kupce naše 2 firme.


Pripada kategoriji: SZTR

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum