Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini VKF Renzel D.o.o

VKF Renzel D.o.o


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Prof.Dimitar Atanasov 8A
Poštanski broj: 1680
Grad: Sofija
Država: Bugarska
Telefon: +3592 958 93 84
Fax: +3592 958 64 82

VKF Renzel d.o.o je nemacka firma, lider na polju trgovacke opreme i prostranstva.Firma ima dugogodisnje iskustvo.Jos od 1985  postepeno razvija svoju delatnost i prestavnistva u skoro svim  evropskim drzavama ukljucujuci i Ameriku,Rusiju i Kinu.Siroka gama proizvoda,preko 70 000  je garancija kvaliteta za standardne i posebne porudjbine za svakog Retailera.

Osnovna delatnost firme je usmerana ka proizvodnji i distribuciji trgovacke opreme za prodavnice,super i hipermarkete,reklamne proizvode i sisteme,P.O.S opreme i In-Store komunikacije.

Nas cilj i misija je da stimulisemo Vasu prodaju!Oslonite se na nemacki kvalitet i na nasu strucnost pri realizaciji P.O.S zahteva
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum