Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Marketi Angropromet d.o.o.
Angropromet d.o.o. logo

Angropromet d.o.o.

Angropromet d.o.o. slika

Email kontakt
Ulica: Miloša Velikog 76
Poštanski broj: 23300
Grad: Kikinda
Država: Srbija
Telefon: 0230 21 025
Fax: 0230 22 255

Trgovinska kuća Angropromet osnovana je 28.06.1954. godine. U skladu sa Zakonom o privatizaciji Angropromet je privatizovan 29.11.2002. godine, a od 25.06.2008. godine posluje pod pravnom formom DOO.

Osnivač DOO „Angropromet“ Kikinda je „RUWA COMPANY” DOO Subotica, sa 100% udela u kapitalu.

U svom sastavu ima ukupno 27 maloprodajnih objekata različitog formata, od kojih je 25 prodavnica sa pretežno prehrambenim asortimanom, koje posluju pod zajedničkim imenom "Angrohit" :(5 supermarketa, 1 supereta, 16 mini marketa, 2 klasične prodavnice sa pretežno prehrambenim asortimanom i 1 specijalizovana prodavnica zdrave hrane), dok su 2 prodavnice sa neprehrambenim asortimanom (Trgovački centar "Kikinda" - robna kuća tekstila i parfimerija i Specijalizovana prodavnica "Tehnika" - specijalizovana prodavnica tehničke robe).

Danas preduzeće zapošljava oko 240 radnika.


Pripada kategoriji: Marketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum