Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Butici odeće i obuće C&A Moda RS d.o.o.
C&A Moda RS d.o.o. logo

C&A Moda RS d.o.o.

C&A Moda RS d.o.o. slika

Email kontakt
Ulica: Francuska 27
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija

Nemačka kompanija C&A je zastupljena u 21-oj evropskoj zemalji sa preko 1.575 filijala i zapošljava više od 37.500 zaposlenih.

Nemačka sa 500 prodavnica predstavlja najveće tržište, slede Holandija, Austrija, Belgija, Španija i Francuska.

Od nedavno su otvorene filijale C&A u Srbiji, Italiji, Rumuniji, Hrvatskoj i Danskoj.

C&A prodavnice u Srbiji.

 


Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum