Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Tržni centri Shoppi Retail Park Subotica
Shoppi Retail Park Subotica logo

Shoppi Retail Park Subotica

Shoppi Retail Park Subotica slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Segedinski Put 88
Poštanski broj: 24000
Grad: Subotica
Država: Srbija
Telefon: +381 24 410 16 00


Shoppi Retail Park Subotica zauzima površinu od 10 000 kvadratnih metara poslovnog prostora i nudi više od 20 internacionalnih i domaćih brendova sportske opreme, odeće, obuće, asortimana za decu, drogeriju, apoteku, restoran kao i niz pratećih sadržaja. Sve prodavnice imaju direktran ulaz sa centralog parkinga koji ima kapacitet za 300 vozila.


Pripada kategoriji: Tržni centri

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum