Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Supermarketi Univerexport d.o.o.
Univerexport d.o.o. logo

Univerexport d.o.o.

Univerexport d.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Sentandrejski put 165
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 0214870200
Fax: 0214870211

Univerexport d.o.o. je jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca. U korak sa vizijom i misijom postavljenom pre 20 godina, tačnije 28.09.1999. godine, stvoreno je prepoznatljivo ime koje se vezuje za kvlitetnu uslugu, širok asortiman i uvek pristupačne cene. Sa ciljem da najbolji proizvodi iz domaće i inostrane ponude kao i uvek pristupačne cene, neprekidno budu dostupni svakom kupcu, razvijena je veleprodajna i maloprodajna mreža.

Danas u okviru kompanije Univerexport posluju tri zavisna preduzeća: Mesna industrija ad „Bačka“ iz Bačke Palanke, Staklara „Alba“ iz Novog Sada i trgovinsko preduzeće „Trgopormet“ iz Subotice. Kroz svoje maloprodajne kanale Univerexport svojim potrošačima nudi sada već dobro prepoznatljivu privatnu robnu marku Bašbaš i Dajdaj kao i proizvode iz lične porizvodnje sladoleda, testenina i pekare.

Univerexport zapošljava preko 1.250 ljudi, a sa zavisnim preduzećima broji preko 1.820 zaposlenih koji aktivno učestvuju u unapređenju procesa poslovanja dok maloprodajne objekte Univerexport-a svakodnevno posećuje preko 30.000 kupaca.

Prodajna mreža kompanije Univerexport


Pripada kategoriji: Supermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum