Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Hipermarketi METRO Cash & Carry
METRO Cash & Carry logo

METRO Cash & Carry

METRO Cash & Carry slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Autoput za Novi Sad 120
Poštanski broj: 11080
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113777-280
Fax: 0113777-125


METRO Cash & Carry
je tržišni svetski lider koji posluje u okviru METRO Group, trgovačke grupe koja je treća po veličini u svetu. U ovom trenutku ima 100.000 zaposlenih radnika, posluje na tri kontinenta, u Evropi, Aziji i Africi, u 32 zemlje sveta i oko 600 distributivnih centara.

Kompanija na tržištu Srbije posluje sa sedam distributivnih centara (Zemun, Krnjača, Vidikovac, Subotica, Novi Sad, Niš, Kragujevac) i dva METRO po meri objekta (Užice, Šabac).


Pripada kategoriji: Hipermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum