Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Supermarketi Delta Maxi D.o.o.
Delta Maxi D.o.o. logo

Delta Maxi D.o.o.

Delta Maxi D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Autoput I, blok 53, Industrijska zona
Poštanski broj: 11070
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0112092400
Fax: 0112092583

Maxi je maloprodajni lanac prehrambenog tipa koji posluje u okviru kompanije Delta M, članice Delta Holdinga.

Maloprodajna mreža Maxi prvobitno se razvijala samo na području Beograda. U Pančevu je otvoren prvi Maxi van Beograda i ubrzo je postao vodeća trgovina na ovom području. Uporedo sa otvaranjem supermarketa po unutrašnjosti (u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Jagodini, Šapcu, Obrenovcu..) maloprodajna mreža Maxi intenzivno se širila na području Beograda. Danas, gotovo da nema opštine bez Maxi supermarketa. Maxi uspešno ispunjava jedan od važnih ciljeva da sva beogradska naselja i svi veći srpski gradovi imaju svoje Maxi supermarkete. Dugoročnom strategijom predviđeno je proširivanje Maxi mreže van granica Srbije.


Pripada kategoriji: Supermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum