Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Hipermarketi IDEA d.o.o.
IDEA d.o.o. logo

IDEA d.o.o.

IDEA d.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Autoput za Zagreb 11a
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0800101202

IDEA d.o.o. je prisutna na tržištu Srbije sa veleprodajnim uslugama od 1992 .godine. 2005. godine IDEA ulazi u sastav Agrokor koncerna, kada nakon vodeće pozicije u veleprodaji pravi iskorak u segmentu maloprodaje.
Prva IDEA prodavnica otvorena je u novembru 2005.godine u Beogradu. U martu 2006.godine otvara se IDEA super u Immocentru. Krajem iste godine otvoren je prvi IDEA Extra trgovački centar sa najvećim hipermarketom u Novom Beogradu.
IDEA danas posluje u preko 90 maloprodajnih objekata, u gradovima i mestima širom Srbije ( Novi Sad, Subotica, Čačak, Niš, Leskovac, Užice, Vrbas, Kula, Paraćin, Kraljevo …) i zapošljava više od 3.000 radnika.

IDEA svojim potrošačima svakodnevno nudi bogat asortiman kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cenama uz vrhunsku uslugu.

IDEA zasniva svoje poslovanje na najboljim svetskim standardima, a sve trgovine moderno su opremljene i pozicionirane na najatraktivnijim lokacijama.

IDEA je lider u veleprodaji sa 7 VELPRO centara, dva u Beogradu i po jedan u Nišu, Čačku, Leskovcu, Novom Sadu i Subotici, u okviru kojih organizuje i kvalitetno snabdeva HoReCa segement, male trgovine i pravna lica.


Pripada kategoriji: Hipermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum