Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Tržni centri Merkur International D.o.o.
Merkur International D.o.o. logo

Merkur International D.o.o.

Merkur International D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Partizanske avijacije 4
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0112057200
Fax: 0112057201

Merkur je u Srbiji prisutan više od 5 godina i tokom tog vremena je postao jedan od vodećih distributera proizvoda crne metalurgije. U okviru asortimana crne metalurgije koje Merkur može da ponudi nalaze se toplovaljani i hladnovaljani limovi i trakei pocinkovani limovi, debeli i čelici za poboljšanje i cementiranje, EURO nosači i profili kao i žice i elektrode za varenje.

Krajnjim kupcima Merkur se u Srbiji prvi put predstavio u novembru 2005. godine, kada je na Novom Beogradu otvoren jedan od najvećih i najsavremenijih trgovačkih centara.
Na ukupno 10.000 kvadrata prodajnog prostora, sa 1.000 kvadrata skladišnog prostora i preko 400 parking mesta, od čega 100 garažnih, kupci na jednom mestu mogu da pronađu sve što im je potrebno za kuću, baštu, slobodno vreme i radionicu. U Srbiju Merkur prenosi već provereni koncept prijatne kupovine koju odlikuje pregledno predstavljanje artikala spojenih u ponudu MERKURDOM i MERKURPROFI.
Na jednom mestu Vam je ponuđeno više od 30.000 različitih proizvoda.

Otvaranjem novog centra u Beogradu zaposlilo se 70 ljudi koji kupcima nude ne samo proizvode nego i mnoge kvalitetne usluge, kao što su "Stručno savetovanje", "Mešanje boja", "Projektovanje kupatila", "Dostava robe do Vašeg doma", kojima će se zadovoljiti beogradski kupci.
U septembru 2007. godine otvoren je drugi po redu Merkurov centar, u Novom Sadu, sa sličnom strukturom. Ovom prilikom je zaposleno 75 ljudi.

15. oktobra 2009. godine , Merkur u Beogradu je otvorio svoj najveći trgovački centar na Karaburmi. Sa ukupno više od 29.000 kvadratnih metara svih pokrivenih površina u tri etaže, to je već drugi Merkurov centar u Beogradu i ujedno najveća investicija preduzeća Merkur Group u 2009. godini.
Iskustva iz prvog Merkurovog centra su nam pokazala da je Beogradu potreban još jedan trgovački centar. Na zemljištu površine 2,8 ha u beogradskom naselju Karaburma upravo zato smo izgradili do sada najveći Merkurov centar, koji je istovremeno treći u Srbiji (drugi se nalazi u Novom Sadu). Vrednost investicije u novi trgovački centar i pripadajuće zemljište iznosi 25 miliona evra. Površina samo unutrašnjih prodajnih površina u centru  je 11.200 kvadratnih metara, a zajedno sa velikom garažom, skladištima i pomoćnim prostorima ukupno je pokrivenih površina u centru 29.456 kvadratnih metara. U centru je zaposlen 101 saradnik. Na konkurs za radna mesta prijavilo se više od 3.000 kandidata. To je bilo izvan svih naših očekivanja  i ujedno je pokazan veliki interes za rad u Merkuru. U nameri da spojimo iskustva dosadašnjih saradnika sa elanom novozaposlenih, nove saradnike smo podelili u oba trgovačka centra u Beogradu. 35 saradnika sa već stečenim iskustvom u Merkuru smo iz postojećeg trgovačkog centra preselili u novi centar.

Novi centar na Karaburmi predstavlja kupcima „potpun„ koncept prijatne kupovine, čija glavna odlika je pažljivo određen put kupovine, oblikovan u moderan, lepo uređen prodajni prostor sa preglednom ponudom 50.000 različitih kvalitetnih proizvoda od renomiranih proizvođača. Centar je podeljen na dva dela: MERKURDOM nudi proizvode za opremanje životnog prostora, za prijatnije provođenje slobodnog vremena i uređenje vrta, i MERKURPROFI koji je u Sloveniji poznat kao MERKURMOJSTER, nudi kupcima proizvode za kućnu radionicu, preduzetnike i zanatlije. Merkur sa tom investicijom po prvi u Srbiji ima veliki spoljni građevinski i veliki spoljni vrtni centar. Centar ima 431 mesta za parkiranje u garaži i na spoljnom  parkingu.

U narednih 5-6 godina Grupa Merkur planira otvaranje trgovačkih centara u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu i drugim većim gradovima u Srbiji.
Pripada kategoriji: Tržni centri

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum