Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Benzinske pumpe NIS Petrol O.d. Jugopetrol
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž Q W X Y 0-9
NIS Petrol O.d. Jugopetrol logo

NIS Petrol O.d. Jugopetrol

NIS Petrol O.d. Jugopetrol slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Milentija Popovića br. 1
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113113311
Fax: 0113114816

NIS Petrol-Jugopetrol ima razgranatu trgovačku mrežu na teritoriji Srbije. Poslovanje Jugopetrola obuhvata trgovinu na veliko i malo naftom, derivatima nafte, prehrambenim proizvodima, mešovitom robom, vozilima, auto delovima i priborom.
Pripada kategoriji: Benzinske pumpe

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum