Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Benzinske pumpe NIS Petrol O.d. Jugopetrol
NIS Petrol O.d. Jugopetrol logo

NIS Petrol O.d. Jugopetrol

NIS Petrol O.d. Jugopetrol slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Milentija Popovića br. 1
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113113311
Fax: 0113114816

NIS Petrol-Jugopetrol ima razgranatu trgovačku mrežu na teritoriji Srbije. Poslovanje Jugopetrola obuhvata trgovinu na veliko i malo naftom, derivatima nafte, prehrambenim proizvodima, mešovitom robom, vozilima, auto delovima i priborom.
Pripada kategoriji: Benzinske pumpe

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum