Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal RetailSerbia.com.

RetailSerbia.com.omogućuju vam korišcenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišcenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge RetailSerbia.com portala.

Korišćenjem bilo kog dela RetailSerbia.com portala kao i svih njegovih delova (u nastavku samo RetailSerbia.com) smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korišćenja ove web stranice te prihvataju da koriste sadržaj ove web stranice isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.


AUTORSKA PRAVA

RetailSerbia.com polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava RetailSerbia.com portala i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je objavljivanjem određenog tekst, slike ili video materijala na Retail Serbia Portal-u narušeno Vaše autorsko pravo kontaktirajte nas i nakon provere sporni sadržaj će u najkraćem roku biti uklonjen.

PRAVO NA IZMENE SADRŽAJA I USLUGA

RetailSerbia.com zadržavaju pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

RetailSerbia.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivaca, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca.

Sve sadržaje RetailSerbia.com portala koristite na vlastitu odgovornost i RetailSerbia.com ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

RetailSerbia.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

RetailSerbia.com portal poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, RetailSerbia.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

RetailSerbia.com mogu u skladu sa zakonom prikupiti određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišcenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu). Ove podatke RetailSerbia.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.

RetailSerbia.com se obavezuje da ce čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila RetailSerbia.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBAVEZE KORISNIKA

Korisnicima RetailSerbia.com portala strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojece srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

- objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo naneti štetu drugim korisnicima

- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

- objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

- objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

- svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

REGISTROVANI KORISNICI

Registrovanjem na RetailSerbia.com portalu korisnik je obavezan da prođe postupak registracije, unese istinite podatke, te odabere korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je iskljucivo korisnik koji ga koristi. RetailSerbia.com ne mogu odgovarati za neovlašceno korišcenje naloga, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

RetailSerbia.com zadržavaju pravo da ukinu ili da uskrate mogućnost korišćenja korisničkog naloga i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registrovan, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

RetailSerbia.com ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog naloga ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registrovan.


IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

RetailSerbia.com zadržavaju pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovorne za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum