Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tuš demantovao da obustavlja planove u Srbiji

Tuš demantovao da obustavlja planove u Srbiji

Slovenačka kompanija Tuš demantovala je danas da je odložila sve aktivnosti u Srbiji zbog nestabilne političke situacije. U reagovanju Grupe Tuš sa kaže da ta grupacija nesmetano ostvaruje postavljene investicione planove u Srbiji i normalno izvodi sve planirane gradnje.

Tuš navodi i da je "pred okončanjem izbora novih izvođača za investicije u Sremskoj Mitrovici i Jagodini. Otvaranje u Somboru, koje smo zbog nedavnih operativnih problema odložili, planiramo već u roku od mesec dana, a u Subotici i Novom Sadu u roku od dva meseca".

Prethodna vest: 

Kako je za sutrašnji broj Vranjanskih novina izjavila predstavnica Službe za marketing u beogradskom predstavništvu kompanije Tuš Ivana Jovanović, ta kompanija je obustavila sva otvaranja i početak radova u celoj Srbiji, a ne samo u Vranju, gde je za mart bio najavljen početak izgradnje megamarketa.
"Zbog političke situacije u Srbiji u vezi Kosova, odložen je početak radova na izgradnji megamarketa u Vranju, kao i otvaranje objekata u Somboru, površine 1.500 kvadratnih metara, Subotici i Novom Sadu", rekla je ona.

U Tušu je završena izrada projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju poslovno-tržnog centra u Vranju, površine preko tri hiljade kvadratnih metara, a u vranjskoj opštini je, prema rečima Miroljuba Stojčića, predsednika i najvećeg zagovornika dolaska Slovenaca u Vranje, okončana administrativna procedura.

"Opštinske službe su uradile svoj deo posla, računajući i akt o urbanističkim uslovima, a sa željom da se ranije krene sa realizacijom tog projekta, ali su politički odnosi na globalnom nivou doveli do zastoja", zaključuje Stojčić.

On je ipak izrazio nadu da će na proleće početi radovi na izgradnji poslovno-tržnog centra kompanije Tuš, jer se radi o privatnoj firmi i njenom interesu, kao i o interesu Vranja i njegovih gradjana.

 

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum