Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta holding ulazi na hrvatsko tržište preko Costa Coffe Shop-ova

Delta holding ulazi na hrvatsko tržište preko Costa Coffe Shop-ova

Kompanija Delta holding će uskoro sa hrvatskim partnerom Vlamanda grupom otvoriti prvi Kosta Kofi (Costa Coffe) u Splitu, a u naredne tri godine Vlamanda planira otvoriti 30 do 50 kafeterija u Hrvatskoj. Ulaganje u jedan šop procenjuje se na 150 do 200 hiljada evra. Delta sport je prošle godine potpisao franšizni ugovor za otvaranje lanca Costa Coffe Shopova u zemljama zapadnog Balkana, pa smo u skladu s time Vlamanda Grupi ustupili potfranšizu za razvoj Costa Coffeeja na hrvatskom tržištu - objasnio je Goran Karić za Lider.

Costa Coffee jedan je od vodećih svetskih lanaca kafeterija i jedan od najpoznatijih brendova u Velikoj Britaniji. Kompaniju su 1971. godine osnovali braća Sergio i Bruno Costa, a 1995. godine kupila ju je ugostiteljska grupacija Whitbread, u čijem su sastavu i Beefeater (lanac restorana), Brewers (lanac pubova) i Premier Travel Inn (lanac hotela). Kompanija Costa Coffee danas ima gotovo hiljadu kafeterija u 20 zemalja, a njihov se broj iz dana u dan povećava, s obzirom na to da je kompanija pred kraj prošle godine ušla na rusko i kinesko tržište. 

Izvor 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum