Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MPC centar veći od Delta city-ja

MPC centar veći od Delta city-ja

"MPC propertis" (Properties) planira u septembru da otvori najveći tržni centar na Balkanu, vredan 150 miliona evra. Novi šoping mol, na najboljoj lokaciji u gradu i 130 hiljada kvadratnih metara, imaće 160 prodavnica sa domaćim i stranim brendovima, supermarket na 3.500 kvadrata, restorane i barove na hiljadu kvadrata i multipleks bioskop sa 11 sala. Odmah uz Palatu "Ušće", a pre nego što nikne kula bliznakinja, MPC Propertis gradi šoping mol, gotovo duplo veći od Deltinog šoping mola u Bloku 67.

Prva kula je, inače, najviši poslovni objekat u gradu, visok 141 metar, sa 25 spratova. Kula bliznakinja trebalo bi da počne da se gradi krajem ove godine i da bude gotova do 2010, a vrednost uložene investicije je 40 miliona evra.

MPC Propertis ima nekoliko završenih objekata, uglavnom u Novom Beogradu. Ova kompanija planira da do kraja sledeće godine uloži u nekretnine u Beogradu 550 miliona evra.

Podsetimo, kompanija planira da do 2009. godine uloži oko 550 miliona evra u izgradnju nekretnina u Srbiji i regionu. Američka investiciona banka Meril Linč (Merrill Lynch) nedavno je postala suvlasnik MPC propertisa.

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum