Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Doncafe Group promenila ime u Strauss Adriatic

Kompanija Doncafe Group promenila ime u Strauss Adriatic

Kompanija Doncafe Group d.o.o od 12.03.2008. promenila ime u Strauss Adriatic d.o.o. Ova promena rezultat je strategije globalne konsolidacije kompanije Strauss Group, čiji je Doncafé deo od 2003. godine. Nazivi brendova „Doncafé“ i „C kafa“ ostaju isti. Novo ime dobijaju i kompanije Strauss Group - a u Izraelu, Brazilu, Poljskoj, Ukrajini, Rusiji, Moldaviji, Belorusiji, Kazahstanu, Rumuniji, Bosni, Bugarskoj, Švajcarskoj i SAD.

Kompanija Doncafé zauzima 35 odsto domaćeg tržišta kafe i u 2007. godini ostvarila je rast proizvodnje i prodaje od 5 odsto u odnosu na 2006. godinu.

Kompanija Strauss postoji već 70 godina. Danas posluje u 11 zemalja sveta , zapošljava preko 11 000 ljudi i prisutna je u više kategorija proizvoda. U sastavu kompanije je i Strauss Coffee Company, internacionalna kompanija koja obuhvata proizvodnju i preradu kafe, a čiji je i Doncafé deo. U ovom trenutku, Strauss Coffee Company zauzima 6. mesto u svetu u proizvodnji i preradi kafe.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum