Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aldi ulazi na Mađarsko tržište

Aldi ulazi na Mađarsko tržište

Nemački lanac prehrambenih proizvoda, Aldi, najavio je skorašnji debi na Mađarskom tržištu, ali se specifični detalji o tačnom datumu otvaranja objekata još uvek drže u tajnosti. Pretpostavlja se da će početkom aprila Aldi otvoriti preko deset radnji i to uglavnom u većim gradovima i Budimpešti. Lokalno osoblje je već spremno za početak rada, međutim Aldi će vreme otvaranja njihovog prvog marketa objaviti u poslednjem trenutklu, prenose Mađarski mediji.

Lanac je poznat po izrazito niskim cenama, a zaposlene motivišu nadprosečnim platama i na taj način oduzimaju konkurenciji njihove najbolje radnike. Predviđa se da će Aldi tokom godine otvoriti 40 do 50 trgovina u celoj Mađarskoj.


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum