Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Klas preuzima pekarsku industriju Izvor iz Paraćina

Klas preuzima pekarsku industriju Izvor iz Paraćina

Pekarska industrija Klas [KLAS] iz Beograda objavila je da namerava da preuzme 56,37 odsto akcija pekarskog društva Izvor [IZVP] iz Paraćina. Klas, čiji je većinski vlasnik Ist point(East Point) holdings Zorana Drakulića, planira da preuzme 5.907 akcija Izvora, navodi se u Obaveštenju o nameri preuzimanja, objavljenom danas u Politici. Ukupna tržišna vrednost 5.907 akcija iznosi 42,53 miliona dinara.

st point holdings (East Point Holdings Ltd) je većinski vlasnik proizvođača testenina, pekarskih proizvoda i žitarica Klas iz Beograda, Žitomlin [ZTML] iz Beograda, Žitoprodukt [ZITP] iz Bačke Palanke, Sombormlin [SOML] iz Sombora, Beogradska pekarska industrija [BPIB] i Žitozajednica iz Beograda.

Izvor: Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum