Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Magma otvara nove trgovine u regionu

Magma otvara nove trgovine u regionu

Distributer dečijih igračaka, brendirane odeće i sportske opreme, zagrebačka Magma, otvorila je i u Zenici svoje prodavnice. Magma je vlasnik lanaca maloprodajnih trgovina Turbo limač, Turbo sport, Urban Republik i Magma moda, u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini (BIH), Srbiji i Sloveniji, dodaje se u saopštenju te kompanije. U BIH posluje od 2005. godine i beleži konstantan rast prihoda koji je lane u toj zemlji dostigao 36,8 miliona kuna (5,04 miliona evra).

Hrvatska kompanija je distributer i mnogih poznatih proizvođača hrane i opreme za bebe. U Magminim radnjama mogu se naći proizvodi robnih marki: Kellogg's, Haribo, Nestle, Bahlsen, Hasbro, Tomy, Crayola, Nikko, Maxi Cosi, Bebe Confort, Graco, Esprit, Mexx, Miš Selfridge, Topshop, Prince, Scott, Giant, Salomon.
Zagrebačka Magma preuzela je, radi ekspanzije na Balkanu, početkom decembra prošle godine beogradski MPC holding Kozmolina. Kozmolina je prethodno deset godina bila ekskluzivni zastupnik vodećih svetskih proizvođača igračaka u Srbiji i ima prodavnice u Beogradu i Novom Sadu.

 

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum