Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Najavljen dolazak švedskih kompanija Ikea i H&M u Srbiju

Najavljen dolazak švedskih kompanija Ikea i H&M u Srbiju

Ambasador Švedske u Beogradu Krister Bringeus rekao je da švedska komapnija „Ikea” priprema dolazak u Srbiju. Dve velike kompanije iz Švedske - H&M (Hennes & Mauritz) i „Ikea” nemaju svoje predstavnike u Srbiji, ali se radi na njihovom dolasku, posebno kada je reč o velikom proizvođaču nameštaja „Ikei” - rekao je Bringesus.

Prema njegovim rečima, otežavajuća okolnost za nove investicije u Srbiji je nestabilna politička situacija u zemlji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum